Urządzenia i Akcesoria
Chrzan na zielono (ze szpinakiem)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
10 porcji
Składniki
-
100 g liści szpinaku baby, świeżych
-
80 - 100 g chrzanu, tartego
-
30 g wody mineralnej, niegazowanej
-
10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
¼ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki cukru (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
66.8 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
28.6 kJ /
6.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIELKANOC V
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 min
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 godz. 50 min
Mus z buraka z orzechami włoskimi
1 godz. 10 min
Chrzan z jabłkami
15 min
Chrzan tarty podstawowy
10 min
Jajka faszerowane buraczkami
30 min
Pasta jajeczna z awokado
35 min
Szołder (murzin) wielkanocny
2 godz. 45 min
Dip chrzanowy z awokado i bazylią
20 min
Sos śmietankowy z rzodkiewką i szczypiorkiem
20 min
Zielony sos wielkanocny
1 godz. 20 min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 min